Hyttyssieppari Mosquito Magnet Pioneer

799.90 

Mosquito Magnet Pioneer on uusi pohjoismaisiin olosuhteisiin sovitettu hyttyssieppari. Käytetään puutarhoissa ja terasseilla, joissa halutaan päästä eroon hyttysistä ja sääskistä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101014 Osastot: ,

Kuvaus

Mosquito Magnet Pioneer on uusi pohjoismaisiin olosuhteisiin sovitettu hyttyssieppari. Käytetään puutarhoissa ja terasseilla, joissa halutaan päästä eroon hyttysistä ja mäkäräisistä. Sen tehokas peittoalue on jopa 4000 m², mikä riittää suurimpiinkin puutarhoihin. Aiempiin perustason malleihin verrattuna Mosquito Magnet Pioneerissa on kolme kertaa suurempi verkko, joten sitä ei tarvitse tyhjentää yhtä usein ja sen kapasiteetti on suurempi.

HUOM! Jos aiot käyttää Mosquito Magnetia mökillä, voi olla parempi vaihtoehto valita suurempi Executive, jossa on suurempi verkko, joka ei vaadi sähköliitäntää (paristo) ja joka voidaan ajastaa maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Täydellinen silloin, kun et voi tarkistaa ja tyhjentää yhtä usein.

Yksityiskohdat:

 • Jopa 4000 m²:n peittoalue
 • Äänetön ja hajuton
 • Vähentää hyttyskantoja ympäri vuorokauden
 • Säänkestävä – voidaan jättää ulos sateella
 • Helppo asentaa ja ylläpitää
 • 5 kertaa parempi kuin lähin kilpailija SP:n (Ruotsin tekninen tutkimuslaitos) mukaan
 • Jokaisen Pioneerin mukana toimitetaan R-Octenol-lataus. Se riittää 31 päiväksi sen avaamisesta.
 • Myymässämme uusimmassa mallissa ei tarvitse käyttää puhdistuskasettia.

 

Näin se toimii:

Mosquito Magnet on uskomattoman tehokas hyttyssieppari. Tulos on havaittavissa 7-10 päivän kuluessa. 4-6 viikon kuluttua se on vähentänyt merkittävästi paikallista hyttys- ja mäkäräiskantaa.

 1. Houkuttelee Mosquito Magnet muuntaa ympäri vuorokauden nestekaasua lämmitetyksi hiilidioksidiksi, johon sekoitetaan luonnossa esiintyvää Octenol-ainetta. Hyttyset ja mäkäräiset uskovat, että ulos erittyvä aine on ihmisen uloshengitysilmaa.
 2. Vangitsee Verenimijät lähestyvät lähdettä tavalliseen tapaansa uskoen sen olevan ihmissaalis. Kun ne ovat Mosquito Magnetin lähellä, ne imetään tehokkaasti verkkopussiin ainutlaatuisen ja patentoidun alipaineistustekniikan, Counterflown, avulla. Siellä ne kuivuvat ja kuolevat.
 3. Suojaa Koska Mosquito Magnet vähentää tehokkaasti hyttysten ja mäkäräisten määrää, niiden lisääntymiskierto katkeaa nopeasti. Huomattavia tuloksia saadaan jo muutaman päivän kuluttua, ja muutaman viikon kuluttua loukku on vähentänyt paikallista hyttys- ja mäkäräiskantaa dramaattisesti. Jatkuvalla käytöllä vaikutus säilyy koko loppukesän ajan.

Lisätiedot

Paino

12 kg

Peittoalue

jopa 4000m2

Tavaramerkki

Mosquito Magnet

EAN/GTIN

0686513430192

Väri

Musta

Korkeus

43,18 cm

Leveys

40,64 cm

Syvyys

55,88 cm

Jännitys

230 V

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyttyssieppari Mosquito Magnet Pioneer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *