Kaasujääkaappi Ventus 100 Valkoinen

849.90 

Ventus 100 sopii niille, jotka tarvitsevat lisää pakastetilaa. 10 litran pakastimessa on runsaasti tilaa koko perheen tarpeisiin.

Tämä tuote toimitetaan suoraan toimittajaltamme. Tuotteet saattavat loppua kysynnän vuoksi hyvin nopeasti. Lähetä meille sähköpostia ennen tilauksen tekemistä saadaksesi tarkan varastotilanteen.

Varasto loppu

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): 65464884-2 Osasto:

Kuvaus

Jääkaappi on saatavana valkoisena tai mustana, ja ovi on helppo asettaa oikealle tai vasemmalle. Akkusytytyksen ansiosta voit käynnistää kaapin helposti pitämällä painiketta painettuna. Jääkaappi on termostaattiohjattu, joten lämpötilaa on helppo säätää.

Muunneltavissa

Ovi on käännettävissä, joten sen voi avata joko oikealta tai vasemmalta. Voit sijoittaa jääkaapin mihin tahansa nurkkaan ja säästää näin tilaa keittiössä.

Korkea laatu ja muotoilu

Sunwind Ventus on moderni nestekaasujääkaappi, jolle on ominaista laatu, luotettavuus ja muotoilu. Jääkaappien ulkonäkö on tyylikäs ja elegantti, joten ne sopivat useimpiin sisustuksiin.

Nestekaasun asennus

Tiesitkö, että myymme valmiita asennuspaketteja? Asenna nestekaasu kotiisi valmiiksi kootulla nestekaasukaapillamme, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset nestekaasun asennukseen turvallisimmalla ja parhaalla mahdollisella tavalla. Kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna, ja siinä on automaattinen vaihtoventtiili ja vuodonilmaisin sekä muita osia täydellistä asennusta varten.

Apua tai neuvoja?

Tuntuuko vaikealta tai monimutkaiselta? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin opastamme sinua!

Lisätiedot

EAN/GTIN

7028640011432

Tavaramerkki

Sunwind

Jääkaapin volyymi

85 litraa

Pakastimen volyymi

10 litraa

Kokonaisvolyymi

100 litraa

Nestekaasun kulutus

14 g/h

Väri

Valkoinen

Korkeus

78 cm

Leveys

51 cm

Syvyys

59,5 cm

Paino

35 kg

Hyvä tietää

  1. Tilan tilavuuden on oltava vähintään 20 m³ ja sen on oltava hyvin tuuletettu.
  2. Takana olevan jäähdytysyksikön on oltava jatkuvasti tuuletettu. Jäähdytysyksikköä ei saa peittää (esim. pyyhkeet, verhot).
  3. Kun jääkaappi kytketään ensimmäisen kerran verkkovirtaan, saattaa ilmetä voimakasta hajua. Tämä johtuu maalin palamisesta jäähdytysjärjestelmän takaosassa. Tämä voi haista voimakkaan pistävältä kemialliselta hajulta. Yhden tai kahden päivän kuluttua voi esiintyä lievää hajua, jonka ei pitäisi häiritä.
  4. Jääkaapin kylmeneminen kestää 2-4 tuntia kytkemisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasujääkaappi Ventus 100 Valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *