Ale!

Kaasulämmitin Sahara black

219.00 

Sahara Black on tyylikäs kaasulämmitin. Korkealaatuisen muotoilunsa ansiosta se sopii täydellisesti sekä moderneihin ulkotiloihin että apulämmittimeksi sisälle. Sahara on tunnettu hyvästä laadustaan ja tilaa säästävästä ulkomuodostaan. Se on toisin sanoen hyvän näköinen ja tehokas kaasulämmitin, johon voit luottaa nyt ja tulevaisuudessa. Mukana letku ja säädin.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100-200-1000 Osasto:

Kuvaus

Sahara Black on tyylikäs kaasulämmitin. Korkealaatuisen muotoilunsa ansiosta se sopii täydellisesti sekä moderneihin ulkotiloihin että apulämmittimeksi sisälle. Sahara on tunnettu hyvästä laadustaan ja tilaa säästävästä ulkomuodostaan. Se on toisin sanoen hyvän näköinen ja tehokas kaasulämmitin, johon voit luottaa nyt ja tulevaisuudessa. 2 vuoden takuu!

Sahara Black on tehokas

Aivan kuten muutkin kaasulämmittimemme, Sahara Black lämmittää nopeasti huoneen, johon se on sijoitettu. Kolme eri tehoasetusta helpottaa käyttöä ja lämmittimen voi kätevästi laittaa säästöliekille, kun huoneeseen on saatu haluttu lämpötila.

Helppo sijoittaa

Ulkonäkönsä ansiosta Sahara sopii melkein mihin paikkaan tahansa. Asiakkaamme käyttävät Sahara Black-kaasulämmitintään usein esimerkiksi ulkohuoneessa, sähköttömässä mökissä, olohuoneessa, etuteltassa jne. Lisäksi Sahara on helppo siirtää huoneesta toiseen, sillä se on varustettu neljällä pyörällä. Huomioi, että lämmittimen eteen ei saa laittaa mitään lähemmäksi kuin 1-2 metriä. Varsinkaan lämmittimen päälle, sillä lämmittimen yläosa on erittäin lämmin.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Muiden kaasulämmittimien tapaan savua tai nokea ei synny korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Tämä tekee Saharasta sataprosenttisesti kannettavan, sitä ei tarvitse asentaa kiinteästi tiettyyn paikkaan.

Kuluttaa happea

Lämmitin on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen ennen kuin CO2- tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos ”sytytysliekki” sammuu. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaisi liikaa happea huoneessa.

Eri mallit

Saharasta on kaksi eri mallia, joilla on sama teho ja samat tekniset tiedot. Mallien ero on, että vastaavan Sahara Inox-kaasulämmitinmallin pinta on ruostumatonta terästä mustan sijaan.

Lisätiedot

Paino 16 kg
Teho

1,5 – 4,2 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Kaasunkulutus

108 – 235 g/h

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Ilmanpuhallin

Ei

Happitunnistin

Kyllä

Koko (L x K x S)

38 x 74 x 43 (cm)

Paino

16 kg

Väri

musta

Suositeltava kaasupullo

P11, PC10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Sahara black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *