Kaasulämmitin Kastvind, tuulettimella

149.00 

Jotain sinulle, joka haluat kestävän kaasulieden suurella teholla ja turvallisen toiminnan edulliseen hintaan. Sähkö- ja kaasulämmitintä voidaan käyttää yhdessä, mikä tarkoittaa, että lämmität huoneen nopeasti mukavaan lämpötilaan, puhallin auttaa levittämään lämpöä koko huoneeseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100-H600-AT-H003 Osasto:

Kuvaus

Kaasulämmitin Kastvind on tehokas

Samalla tavalla kuin muutkin kaasuliesi, tämä kaasulämmitin lämmittää nopeasti huoneen, johon päätät sijoittaa kaasuliesi. Kolme eri tehotilaa helpottavat ja mahdollistavat helpon säätämisen säästöliekille, kun haluttu lämpötila on saavutettu.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Kaasulämmittimet eivät tuota savua eivätkä nokea korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Siksi Kastvind tulee 100 % kannettava, eikä tarvitse seisoa yhdessä ja samassa paikassa kiinteän asennuksen kanssa.

Kuluttaa happea

Takka on suunniteltu sisäkäyttöön ja on siksi varustettu automaattisella hapensäädöllä (italialainen OSD), joka tarkistaa ja sammuttaa kiukaan automaattisesti ennen kuin CO2- tai CO-taso nousee liian korkeaksi. Tämä pätee myös, jos ”pilottiliekki” sammuisi. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että liesi vie liikaa happea huoneesta.

Lisätiedot

Paino 11 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Kastvind, tuulettimella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *