Ale!

Kaasuliesi DCG 4.2kW ​​Kokoontaittuva

87.00 

Kaasuliuas DCG modernisti suunniteltu korkeatehoinen ja turvallinen käyttö edulliseen hintaan. Kaasuliedellä on kokoontaitettava pohja, jonka ansiosta se on helppo säilyttää varastotiloissa. Mukana letku ja säädin.

30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100-MI-58601-1 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus

Lämpöä vapautuu keraamisista elementeistä ja se tuottaa erittäin tehokasta säteilylämpöä. Kiukaan mahtuu 10 kg kaasupullo. Yksinkertainen lämmönsäätö. C0-2-sulake tekee siitä turvallisen käyttää.

Kokoontaitettava

Kaasuliedellä on kokoontaitettava pohja, jonka ansiosta se on helppo säilyttää säilytystiloissa ja yhtä helppo nostaa takaisin. Siksi se toimii erinomaisesti varalämmönä sähkökatkon sattuessa tai ohjaamon lämmittämiseen ilman sähköä. taitat sivut sisään ja sitten pohja.

Kaasuliesi DCG on tehokas

Samalla tavalla kuin muutkin kaasuliesi, tämä kaasulämmitin lämmittää nopeasti huoneen, johon päätät sijoittaa kaasuliesi. Kolme eri tehotilaa helpottavat ja mahdollistavat helpon säätämisen säästöliekille, kun haluttu lämpötila on saavutettu.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Kaasulämmittimet eivät tuota savua eivätkä nokea korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Siksi Stillasta tulee 100 % kannettava, eikä sen tarvitse seisoa yhdessä paikassa kiinteän asennuksen kanssa.

Kuluttaa happea

Takka on suunniteltu sisäkäyttöön ja on siksi varustettu automaattisella hapensäädöllä (italialainen OSD), joka tarkistaa ja sammuttaa kiukaan automaattisesti ennen kuin CO2- tai CO-taso nousee liian korkeaksi. Tämä pätee myös, jos ”pilottiliekki” sammuisi. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että liesi vie liikaa happea huoneesta.

Lisätiedot

Paino 11 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasuliesi DCG 4.2kW ​​Kokoontaittuva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *