Napoleon Rogue 425-1 SE Phantom kaasugrilli

1599.90 

Korkealaatuinen, 23,75 kW kokonaistehon omaava Napoleon Rogue 425-1 SE Phantom kaasugrilli tarjoaa käyttöösi kestävän, vakaan ja korkealaatuisen grillin. Grillin moderni muotoilu herättää taatusti huomiota terassillasi.

Varasto loppu

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): 14575NA/RSE425RSIBPMK-1-SE-PHM-2 Osasto:

Kuvaus

Korkealaatuinen, 23,75 kW kokonaistehon omaava Napoleon Rogue 425-1 SE Phantom kaasugrilli tarjoaa käyttöösi kestävän, vakaan ja korkealaatuisen grillin. Grillin moderni muotoilu herättää taatusti huomiota terassillasi. Mutta ainoastaan ulkonäkö ei tee tästä grillistä ainutlaatuista. Kolmella tehokkaalla pohjapolttimella, joiden kokonaisteho on 14,25 kW, kypsennät ruokaa nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee odottaa pitkään grillin lämpenemistä. Täydellinen grilli vaativille ihmisille, jotka haluavat vain parasta.

Kaikki mitä toivoa saattaa

Tämä korkealaatuinen grilli on myös helppo puhdistaa ja huoltaa, joten se on todellinen unelma jokaiselle grilliharrastajalle. Olitpa sitten kokenut grillimestari tai haluat vain grillata satunnaisesti, tulet rakastamaan tätä tyylikästä ja todella korkealaatuista grilliä. Rogue-sarja on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn ja pitkäikäisyyteen.

Edut

 • Grillin kokoaminen on helppoa ja vie vain 45 minuuttia.
 • Napoleonin JETFIRE™-teknologia tarjoaa nopean ja turvallisen sytytyksen joka kerta, antaen käyttäjälle turvallisen käyttökokemuksen.
 • Kypsennä ruokaa jopa 800°C:ssa. Napoleonin keraamisella sivupolttimella SIZZLE ZONE™ karamellisoi lihan täydellisesti joka kerta. SIZZLE ZONE™ sopii hyvin myös vokkaukseen, keittämiseen ja paistamiseen.
 • Phantom Phantom Rougessa on huoltovapaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittoritilät ja integroitu monitoimiritilä.
 • Takapoltinta käytetään yhdessä Napoleon-rotisserien kanssa tai pizzan valmistukseen, leivontaan jne.
 • Napoleonin rakenteen ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko grillipinnalle parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
 • ACCU-PROBE™ lämpömittari tarjoaa tarkan lämpötilan mittauksen, joka auttaa sinua saavuttamaan juuri oikean ruoanlaittolämpötilan.
 • Sivuhyllyt tarjoavat kätevää ylimääräistä laskutilaa, ja ne ovat myös taitettavat säilytystä varten.
 • Lämmityshylly tarjoaa lisäpinnan ruoanlaittoon tai ruoan lämpimänä pitämiseen.
 • Napoleon-grilli on helppo puhdistaa ja huoltaa, sillä tippa-allas tyhjenee edestä.
 • Mukana letku ja säädinsarja.
 • 15 vuoden takuu! – Yksi markkinoiden parhaista takuista. Katso takuuehdot!

Lisätiedot

Vaikutus Nestekaasu

Kokonaisteho 23,75 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Polttimien lukumäärä

3 pohjapoltinta

Sivupoltin

Ei

Lämpömittari

Integroitu

Materiaaliverkko

Ruostumaton teräs

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezosytytys

Grillausala

60×45 cm

Leveys

140 cm

Syvyys

64 cm

Korkeus

123 cm

Takuu

15 vuoden takuu

Tavaramerkki

Napoleon

Paino

66 kg

Väri

Musta

Soveltamisala

Ulkokäyttö

Grillin ominaisuudet

Lämpömittari, Sivupoltin

EAN/GTIN

0629162145758

Tuotevideo

Puhdistus ja huolto

Siitä ei ole epäilystäkään: grillaaminen on hienoa! Mutta sinun on myös muistettava, että Napoleon®:n kaltaisesta laatutuotteesta huolimatta grilli tarvitsee rakkautta ja huomiota, jotta se pysyy hyvässä kunnossa.

Ulkopuolen puhdistaminen

Pintaruosteen muodostumista ruostumattomaan teräkseen pidetään normaalina, mutta se voi puolestaan johtaa vakavampiin iskuihin ja muuttua pintaruosteeksi, joka hyökkää materiaalin rakenteeseen. Välttääksesi tämän onnettomuuden sinun tulisi siksi huoltaa ruostumatonta teräsmateriaalia, jotta sen käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Vaikutukset ympäristöön ovat merkittävät, ja alueilla, joilla grilli on lähellä merta, uima-allasta tai torjunta-aineita/lannoitteita, huoltotarve on suurempi kuin alueilla, joilla ei ole.

Näin huollat grilliäsi

Pyyhi rasva ja muut vastaavat aineet kostealla liinalla käyttäen haaleaa vettä ja hieman mietoa pesuainetta. Pintaruosteen voit poistaa esimerkiksi Autosolilla, mutta ole varovainen hankauksen kanssa ja pyyhi aina samaan suuntaan kuin teräksen harjaus. Testaa ensin pienellä alueella, kuten sivuhyllyjen takaosassa, varmistaaksesi, ettei aineesta jää naarmuja näkyviin. Pyyhi puhtaaksi ja suihkuta sen jälkeen kerros ainetta, kuten: 5-56, WD-40 tai Würth stainless steel care, ulkopinnoille, jotka eivät joudu kosketuksiin ruoanlaiton kanssa. Levitä aine ja pyyhi pehmeällä liinalla.

Sisätilojen puhdistaminen

Jos haluat puhdistaa grillin sisäpuolen, irrota ensin ritilät ja tippasuojat. Irrota sitten polttimien kiinnitysruuvit ja nosta ne ulos. Kaavi ja harjaa varovasti pois ruoan jäänteet ja palaneet jäämät tippasuojista ja grilliritilästä esimerkiksi tiskiharjalla alas pohjalevylle. Tyhjennä sitten tippalokero ja harjaa ja kaavi se pois. Tarvittaessa grillialusta voidaan sitten pyyhkiä kostealla liinalla, jossa on haaleaa vettä ja hieman mietoa pesuainetta, ja levittää sen jälkeen ohut kerros neutraalia ruokaöljyä.

Polttimien puhdistaminen

Polttimet on helpointa puhdistaa Napoleon Venturi -putkipuhdistimella. Puhdista polttimen reiät käsin grillin mukana toimitetulla huoltosarjalla (ei sisälly TQ-sarjan kannettaviin kaasugrilleihimme) mahdollisten tukosten poistamiseksi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen grilliritilöiden puhdistaminen

Ennen kuin aloitat grillaamisen seuraavan kerran, kuumenna grilliä täydellä teholla noin 10-15 minuuttia. Harjaa sitten grilliritilät ruostumattomasta teräksestä tai messingistä valmistetulla harjalla. Voimakkaaseen likaantumiseen suosittelemme Napoleon Grid Scraperia.

Valurautaisten grilliritilöiden puhdistaminen

Valurautagrillit puhdistetaan samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut grillit. Ne on kuitenkin ehkä voideltava neutraalilla ruokaöljyllä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Napoleon Rogue 425-1 SE Phantom kaasugrilli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...