Kaasujääkaappi Ventus 168 Valkoinen

1299.90 

Ventus 168 on käytännöllinen jääkaappi, joka sopii niille, jotka tarvitsevat lisää pakastetilaa. 25 litran pakastimessa on runsaasti tilaa koko perheen tarpeisiin.

Tämä tuote toimitetaan suoraan toimittajaltamme. Tuotteet saattavat loppua kysynnän vuoksi hyvin nopeasti. Lähetä meille sähköpostia ennen tilauksen tekemistä saadaksesi tarkan varastotilanteen.

Varasto loppu

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): 542168-2 Osasto:

Kuvaus

Sunwind Ventus on nykyaikainen nestekaasujääkaappi, jolle on ominaista laatu, luotettavuus ja muotoilu. Jääkaappien ulkonäkö on tyylikäs ja elegantti, joten ne sopivat useimpiin sisustuksiin.

  • Turvallinen käyttää
  • Varustettu valolla
  • Erittäin tilava jääkaappi
  • Suuri hyllytila ovessa
  • Suurikokoinen pakastelokero

 

Pakastin on helppo avata – jääkaapin ovea ei tarvitse avata kokonaan. Ovi voidaan asentaa uudelleen, jolloin ovi voidaan avata joko oikealta tai vasemmalta. Voit sijoittaa jääkaapin mihin tahansa nurkkaan ja säästää tilaa keittiössä. Jääkaappi on termostaattiohjattu ja siinä on akkusytytys, joten se on helppo käynnistää.

Lisätiedot

Tavaramerkki

Sunwind

EAN/GTIN

7028640069372

Nestekaasun kulutus

21g/h

Pakastimen volyymi

25 litraa

Jääkaapin volyymi

129 litraa

Korkeus

131 cm

Leveys

60 cm

Syvyys

65 cm

Paino

61 kg

Hyvä tietää

  1. Takana olevan jäähdytysyksikön on oltava jatkuvasti tuuletettu. Jäähdytysyksikköä ei saa peittää (esim. pyyhkeet, verhot).
  2. Kun jääkaappi kytketään ensimmäisen kerran verkkovirtaan, saattaa ilmetä voimakasta hajua. Tämä johtuu maalin palamisesta jäähdytysjärjestelmän takaosassa. Tämä voi haista voimakkaan pistävältä kemialliselta hajulta. Yhden tai kahden päivän kuluttua voi esiintyä lievää hajua, jonka ei pitäisi häiritä.
  3. Jääkaapin kylmeneminen kestää 2-4 tuntia kytkemisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasujääkaappi Ventus 168 Valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...