Kaasulämmitin Miniflame V16

129.00 

Kaasuliuas Miniflame V16 modernisti suunniteltu korkeatehoinen ja turvallinen käyttö edulliseen hintaan. Mukana letku ja säädin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100-200-852 Osasto:

Kuvaus

Kaasuliuas Miniflame V16 modernisti suunniteltu korkeatehoinen ja turvallinen käyttö edulliseen hintaan. Mukana letku ja säädin.

Edut

  • Ei vaadi savupiippua tai asennusta
  • Varustettu happitunnistimella
  • Sisäkäyttöön tarkoitettu
  • Mukana letku ja säädin

 

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Aivan kuten muidenkin kaasulämmittimien kanssa, savua tai nokea ei synny korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Huomioi, että palamisprosessi ei ole sama kuin puulämmitteissä kamiinassa. Toisin sanoen, liekit eivät ole suuria. Suuret keltaiset liekit tarkoittaisivat, että kaasulämmittimessä syntyy nokea.

Käyttää happea

Kamiina on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen ennen kuin CO2– tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos ”sytytysliekki” sammuu. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaa liikaa happea huoneessa.

1 kg nestekaasua kuluttaa palaessaan 12 m3 ilmaa, joten huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta. Tämä ei koske pelkästään nestekaasua, vaan kaikkea vastaavaa energiamäärää, esim. puuta, petrolia, bensiiniä jne.  30-40 m3:n tilassa voi käyttää kaasulämmitintä, jonka teho on noin 4 kW. Jos samaa kamiinaa käytetään pienemmässä tilassa, pidä huoli siitä, että ulkoapäin tulee tarpeeksi ilmaa.

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät sisältävät ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia (CO2), eli samaa kuin uloshengityksessä. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että huoneeseen syntyy liikaa kosteutta.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Teho

0,63 kW – 1,55 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Kaasunkulutus

– 118 g/h

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Ilmanpuhallin

Ei

Happitunnistin

Kyllä

Koko (L x K x S)

15 x 40 x 32 (cm)

Paino

2,7 kg

Väri

musta

Suositeltava kaasupullo

H11, P11, PC10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Miniflame V16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...