Kaasulämmitin Provence, Honeyglow

449.00 

Provence är en robust värmeelement av gjutjärn och aluminium som vackert dekorerar var den placeras. För inomhusbruk. [läs mer]

  • Banbrytande design
  • Ingen skorsten eller installation krävs
  • Utrustad med syresensor
  • För inomhusbruk
  • Står på fyra hjul

[/ Read]

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100-200-500 Osasto:

Kuvaus

30 päivän tyytyväisyystakuu!
Haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, joten tarjoamme ilmaisen palautuksen, jos tuotteen muotoilu ja laatu eivät vastaa odotuksiasi.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Aivan kuten muidenkin kaasulämmittimien kanssa, savua tai nokea ei synny korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Huomioi, että palamisprosessi ei ole sama kuin puulämmitteissä kamiinassa. Toisin sanoen, liekit eivät ole suuria. Suuret keltaiset liekit tarkoittaisivat, että kaasulämmittimessä syntyy nokea.

Käyttää happea

Kamiina on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen ennen kuin CO2– tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos ”sytytysliekki” sammuu. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaa liikaa happea huoneessa.

1 kg nestekaasua kuluttaa palaessaan 12 m3 ilmaa, joten huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta. Tämä ei koske pelkästään nestekaasua, vaan kaikkea vastaavaa energiamäärää, esim. puuta, petrolia, bensiiniä jne.  30-40 m3:n tilassa voi käyttää kaasulämmitintä, jonka teho on noin 4 kW. Jos samaa kamiinaa käytetään pienemmässä tilassa, pidä huoli siitä, että ulkoapäin tulee tarpeeksi ilmaa.

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät sisältävät ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia (CO2), eli samaa kuin uloshengityksessä. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että huoneeseen syntyy liikaa kosteutta.

 

KERAMISK TEAWOOD  75,00

Konstgjord trä är ett tillbehör för Provence & Manhattan gasvärmare. Denna syntetiska träuppsättning tar värmarens övergripande utseende till en helt ny nivå. De små trådarna i de konstgjorda träden får mattan att ”gnista och bränna”, vilket skapar bilden av en riktig eldstad.

KÖP NU

Lisätiedot

Paino 45 kg
Teho

1,5 kW – 3,4 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Kaasunkulutus

108 – 235 g/h

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Ilmanpuhallin

Ei

Happitunnistin

Kyllä

Paloaika (pienin teho)

n. 110 tuntia

Paloaika (suurin teho)

n. 47 tuntia

Koko (L x K x S)

46,5 x 80 x 51 (cm)

Paino

35 kg

Väri

Honeyglow

Suositeltava kaasupullo

P11

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Provence, Honeyglow”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *