Terassilämmitin Area 10 kW, Musta

199.00 

Terassilämmitin Area Musta luo tehokasta lisälämpöä, sopivaa valaistusta ja miellyttävää tunnelmaa ulkotiloihin. Tämä terassilämmitin sopii loistavasti sekä juhlaan että arkeen.

Varasto loppu

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa

Tuotetunnus (SKU): H600-H1209B Kategoria:

Kuvaus

Terassilämmitin Area on loistava valinta, kun haluat todella tehokkaan lämmityksen tilanteissa, joissa ”normaali” terassilämmitin voi olla hieman hankala! Sopiva ratkaisu, jos tilaa on vähemmän korkeussuunnassa, esimerkiksi markiisin tai varjon alla ja hyvin tuuletetuissa ulkotiloissa.  2 vuoden takuu!

Terassilämmitin Elegance on erittäin tehokas

Terassilämmittimellä on tehoa peräti 10 kW, joten sinun ei takuulla tarvitse palella terassilla myöhään kesäiltoina. Lämmitin luo tehokasta lisälämpöä, sopivaa valaistusta ja miellyttävää tunnelmaa ulkotiloihin. Tämä terassilämmitin sopii loistavasti sekä juhlaan että arkeen! Tämä kaasulämmitin on uniikki muihin terassilämmittimiin verrattuna siksi, että se ei ole yhtä vaativa paikan suhteen. Tämä sen ansiosta, että lämmitin ei ole yhtä korkea kuin tavalliset terassilämmittimet, jotka usein vaativat noin 3 metrin kattokorkeuden.

Ainutlaatuiset edut

  • Helppo siirtää lämmittimen pienen koon ansiosta.
  • Helppo siirtää, sillä kaasulämmittimen jalustassa on pyörät.

 

Huomioitavaa

Terassilämmitin kuluttaa happea. Siksi on tärkeää, että kaasulämmitintä käytetään ulkona tai erittäin hyvin tuuletetuissa tiloissa. Virta sammuu automaattisesti, jos lämmitin kaatuu (kun se kallistuu yli 45 astetta). Vulkanissa on myös liekkivahti, joten kaasua ei pääse polttimeen, jos liekki sammuu. Käyttäjän tulee myös varmistaa, että katon ja terassilämmittimen yläosan välillä on vähintään 1 metri tilaa.

Lisätiedot

Teho

5-13 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Kaatumissuoja

Jos lämmitin kallistuu yli 45 astetta, kaasunsyöttö katkeaa

Korkeus

143 cm

Paino

26 kg

Heijastimen halkaisija

55,6 cm

Suositeltava kaasupullo

H11, P11, PC10

Tavaramerkki

Elegans

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terassilämmitin Area 10 kW, Musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *