Frosty 4,5 kW – kaasulämmitin – varustettu termostaatilla

349.00 

Termostaatilla varustettu, CE-merkitty kaasulämmitin mökille, ulkohuoneeseen, kasvihuoneeseen tai muihin sähköttömiin paikkoihin! Mukana letku ja säädin.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100-200-800-130 Osasto:

Kuvaus

Frosty 4,5 kW on termostaatilla varustettu, CE-merkitty kaasulämmitin mökille, ulkohuoneeseen, kasvihuoneeseen tai muihin sähköttömiin paikkoihin! Lisäksi kaasulämmittimen voi ripustaa seinälle seinätelineen avulla. 2 vuoden takuu!

Frosty-kaasulämmitin on käytännöllinen

Lämmittimessä on 2–25 °C säätö, eli sen avulla on helppoa ylläpitää toivottua lämpötilaa tilassa, mihin lämmitin on sijoitettu. Lämmitin ei vaadi patteria tai sähkövirtaa, sillä se toimii kokonaan mekaanisesti.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Kaasulämmitin ei tuota savua tai nokea korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Toisin sanoen lämmitin ei vaadi savupiippua tai asentamista. Jos kuitenkin haluatte kiinteän asennuksen, esimerkiksi kupariputki ja nestekaasukaappi talon ulkopuolelle, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Hapenkulutus

Lämmitin on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi ODS), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sammuttaa lämmittimen ennen kuin CO2- tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii, vaikka ”sytytysliekki” sammuisi.  Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaisi liikaa happea huoneessa.

Suositeltavat lisävarusteet

Suosittelemme aina, että käytät kaasuvaroitinta, kun lämmitintä käytetään sisätiloissa. Koska nestekaasu painaa enemmän kuin ilma, tulee kaasulämmitin sijoittaa niin matalalle kuin mahdollista.

Lisätiedot

Paino 16 kg
Teho

4,5 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Kaasunkulutus

220 g/h

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Ilmanpuhallin

Ei

Happitunnistin

Kyllä

Koko (L x K x S)

36 x 34 x 14 (cm)

Väri

Ruostumaton

Suositeltava kaasupullo

P11, PC10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frosty 4,5 kW – kaasulämmitin – varustettu termostaatilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *