Kaasulämmitin Qlima Redflame

490.00 

Qlima on erittäin hillitty ja tyylikäs kaasulämmitin, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin. Se on helppo laittaa mihin ympäristöön tahansa käytännöllisen koon ansiosta. Qlima tarjoaa miellyttävää lämpöä ja mukavan tunnelman. Mukana letku ja säädin. 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 100-200-300-78 Osasto:

Kuvaus

30 päivän tyytyväisyystakuu! Haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, joten tarjoamme ilmaisen palautuksen, jos tuotteen muotoilu ja laatu eivät vastaa odotuksiasi.

Ominaisuudet

  • Uraauurtava muotoilu
  • Ei vaadi savupiippua tai asennusta
  • Varustettu happitunnistimella
  • Sisäkäyttöön tarkoitettu
  • Seisoo 4 pyörän päällä
  • Mukana letku ja säädin

 

Termostaatti

Lämmitin on erittäin polttoainetehokas. Termostaatin ansiosta tasaisen lämpötilan ylläpito on vaivatonta ja samalla säästät arvokasta polttoainetta, sen sijaan että lämpötila nousisi liikaa (mikä voi tapahtua, kun käytät perinteistä kaasulämmitintä ilman termostaattia).

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Aivan kuten muidenkin kaasulämmittimien kanssa, savua tai nokea ei synny korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Huomioi, että palamisprosessi ei ole sama kuin puulämmitteissä kamiinassa. Toisin sanoen, liekit eivät ole suuria. Suuret keltaiset liekit tarkoittaisivat, että kaasulämmittimessä syntyy nokea.

Käyttää happea

Kamiina on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen ennen kuin CO2– tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos ”sytytysliekki” sammuu. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaa liikaa happea huoneessa.

1 kg nestekaasua kuluttaa palaessaan 12 m3 ilmaa, joten huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta. Tämä ei koske pelkästään nestekaasua, vaan kaikkea vastaavaa energiamäärää, esim. puuta, petrolia, bensiiniä jne.  30-40 m3:n tilassa voi käyttää kaasulämmitintä, jonka teho on noin 4 kW. Jos samaa kamiinaa käytetään pienemmässä tilassa, pidä huoli siitä, että ulkoapäin tulee tarpeeksi ilmaa.

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät sisältävät ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia (CO2), eli samaa kuin uloshengityksessä. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että huoneeseen syntyy liikaa kosteutta.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Teho

1,2 – 3,4 kW

Kaasunpaine

30 mbar

Kaasunkulutus

108 – 215 g/h

Sytytysjärjestelmä

Automaattinen piezo-sytytin

Ilmanpuhallin

Ei

Happitunnistin

Kyllä

Koko (L x K x S)

44 x 72 x 42 (cm)

Paino

15 kg

Väri

musta

Suositeltava kaasupullo

P11, PC10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Qlima Redflame”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...