Kaasulämmitin Blue Belle, Punainen

380.00 

Blue Belle on todella upea kaasulämmitin – suunniteltu ja valmistettu kierrätysmateriaalista Italiassa, varustettu ainutlaatuisella lämmönsäädöllä ja sen teho on jopa 4,2 kW. Mukana letku ja säädin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 425195-3 Osasto:

Kuvaus

Kaasulämmitin Blue Belle Chic on todella tehokas, se on valmistettu kierrätysmateriaalista ja varustettu ainutlaatuisella lämmönsäädöllä ja sen teho on jopa 4,2 kW. Täydellinen valinta sekä nopeaa lämmitystä että ylläpitolämpöä varten.

Edut

  • Nopea lämmitys
  • Termostaatti sammuttaa lämmittimen kokonaan halutun lämpötilan kohdalla
  • Korkea teho
  • Varustettu pyörillä, siirrettävä
  • Puhdas ja hajuton palaminen
  • Mukana letku ja säädin

 

Termostaatti

Kaasulämmittimen ainutlaatuinen termostaatti sammuttaa lämmittimen, kun huoneessa on haluttu lämpötila, ja sytyttää sen automaattisesti, kun lämpötila laskee. Lämmitin on erittäin polttoainetehokas, sillä ainoastaan sytytysliekki jää palamaan termostaatin sammutettua lämmittimen. Termostaatin ansiosta tasaisen lämpötilan ylläpito on vaivatonta ja samalla säästät arvokasta polttoainetta, sen sijaan että lämpötila nousisi liikaa (mikä voi tapahtua, kun käytät perinteistä kaasulämmitintä ilman termostaattia).

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Kaasulämmitin ei tuota savua tai nokea korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Kaasulämmitin Blue Belle on siksi sataprosenttisesti siirrettävä ja sitä ei tarvitse asentaa kiinteästi tiettyyn paikkaan.

Hapenkulutus

Lämmitin on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen, ennen kuin CO2- tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos sytytysliekki sammuu. Tämä toimii myös, jos sytytysliekki sammuu

Lisätiedot

Paino 12 kg
EAN/GTIN

7350077341210

TEHO NESTEKAASU

4,2 kW

KAASUNPAINE

30 mbar

TERMOSTAATTI

Varustettu termostaatilla

KAASUNKULUTUS

0 – 305 g/h

SYTYTYSJÄRJESTELMÄ

Automaattinen piezo-sytytin

TUULETIN

Ei tuuletinta

HAPPITUNNISTIN

Kyllä

MITAT (L X K X S)

39,0 x 77,0 x 44,0 (cm)

VÄRI

Punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin Blue Belle, Punainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...