Ale!

Kaasulämmitin DCG ​​Kokoontaittuva

95.00 

Kaasuliuas DCG modernisti suunniteltu korkeatehoinen ja turvallinen käyttö edulliseen hintaan. Kaasuliedellä on kokoontaitettava pohja, jonka ansiosta se on helppo säilyttää varastotiloissa. Mukana letku ja säädin.

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100-MI-58601-1 Osasto:

Kuvaus

Lämpöä vapautuu keraamisista elementeistä ja se tuottaa erittäin tehokasta säteilylämpöä. Kiukaan mahtuu 10 kg kaasupullo. Yksinkertainen lämmönsäätö. C0-2-sulake tekee siitä turvallisen käyttää.

Ominaisuudet

  • Ei vaadi savupiippua tai asennusta
  • Varustettu happitunnistimella
  • Sisäkäyttöön tarkoitettu
  • Seisoo 4 pyörän päällä
  • Kokoontaitettava
  • Mukana letku ja säädin

 

Kokoontaitettava

Kaasuliedellä on kokoontaitettava pohja, jonka ansiosta se on helppo säilyttää säilytystiloissa ja yhtä helppo nostaa takaisin. Siksi se toimii erinomaisesti varalämmönä sähkökatkon sattuessa tai ohjaamon lämmittämiseen ilman sähköä. taitat sivut sisään ja sitten pohja.

Kaasuliesi DCG on tehokas

Samalla tavalla kuin muutkin kaasuliesi, tämä kaasulämmitin lämmittää nopeasti huoneen, johon päätät sijoittaa kaasuliesi. Kolme eri tehotilaa helpottavat ja mahdollistavat helpon säätämisen säästöliekille, kun haluttu lämpötila on saavutettu.

Ei vaadi savupiippua tai asennusta

Kaasulämmittimet eivät tuota savua eivätkä nokea korkean ja puhtaan palamisen ansiosta. Siksi DCG tulee 100 % kannettava, eikä sen tarvitse seisoa yhdessä paikassa kiinteän asennuksen kanssa.

Käyttää happea

Kamiina on kehitetty sisäkäyttöön ja siksi siinä on automaattinen happitunnistin (italiaksi OSD), joka automaattisesti seuraa ilmanlaatua ja sulkee lämmittimen ennen kuin CO2– tai CO-pitoisuus nousee liian korkeaksi. Tämä toimii myös, jos ”sytytysliekki” sammuu. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että kamiina polttaa liikaa happea huoneessa.

1 kg nestekaasua kuluttaa palaessaan 12 m3 ilmaa, joten huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta. Tämä ei koske pelkästään nestekaasua, vaan kaikkea vastaavaa energiamäärää, esim. puuta, petrolia, bensiiniä jne.  30-40 m3:n tilassa voi käyttää kaasulämmitintä, jonka teho on noin 4 kW. Jos samaa kamiinaa käytetään pienemmässä tilassa, pidä huoli siitä, että ulkoapäin tulee tarpeeksi ilmaa.

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät

Nestekaasun poltossa syntyvät jäämät sisältävät ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia (CO2), eli samaa kuin uloshengityksessä. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi, että huoneeseen syntyy liikaa kosteutta.

Lisätiedot

Paino 11 kg
Paino

8,8 kg

Teho

1,5/2,8/4,2 kW

EAN/GTIN

8052780963794

Kaasunkulutus

110/200/305 g/h

Kaasunpaine

30 mbar

Väri

musta

Koko (L x K x S)

43 x 70 x 15 (cm)

Happitunnistin

Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaasulämmitin DCG ​​Kokoontaittuva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...