Siksi tarvitset grillin suojapeite

Sahara-grilli grillin suojapeite takapihalla

Monille suomalaiselle ulkogrillailu on yksi kesän ehdottomista parhaista puolista. Mikään ei voita täydellistä grillattua illallista aurinkoisena kesäiltana. Nykyään kaasugrilli on tullut yhä suositummaksi suomalaisten grilliharrastajien keskuudessa. Kaasulla lämpötila nousee nopeasti ja sitä on helppo säätää, mikä on paljon vaikeampaa hiilipolttoaineilla. Yksi suurimmista haasteista kaasugrillin kanssa on suojata se sääolosuhteilta. Välttääksesi tarpeen siirtää grilliä sateen alla joka kerta, kun sitä ei käytetä, on hyvä idea sijoittaa kunnollinen ja vedenpitävä grillin suojapeite – tutustu HeatNordicin laajaan valikoimaan, joka kattaa monet grillimalleja täältä.

Grillin suojapeite

Suojaten grilliä sääolosuhteilta, jotka aiheuttavat kulumista, varmistat, että grillin käyttöikä pitenee huomattavasti. Kaasugrilli on yleensä melko suuri ja painava, mikä voi tehdä siitä hankalasti siirrettävän. Totuuden nimissä grillin edestakainen siirtely ei myöskään ole erityisen hyvä ratkaisu. Siksi on kätevää, että jotain suojaa sen juuri siinä, missä se seisoo, ilman että sinun tarvitsee siirtää sitä joka kerta huonon sään sattuessa.

Grillin suojapeitteen hyödyt

Vedenpitävä grillipeite suojaa paljon muutakin kuin vain sadetta ja likaa. On monia etuja, kun suojaat kaasugrillisi kunnolla.

Pitää grillin puhtaana

Ensinnäkin pidät grillin puhtaana. Peittämällä sen varmistat, ettei ulkopuolelta tuleva lika pääse sisään. Se voi olla mitä tahansa oksista, lehdistä ja siitepölystä linnun ulosteeseen, pölyyn ja paljon muuhun, mikä kuluttaa nopeasti grillin ulkopintaa.

Suojaa vedeltä

Peite estää myös sateen, lumen ja rakeiden pääsyn grilliin. Pitämällä sen kuivana ja suojattuna vedeltä vältät sen ruostumisen. Vaikka sinulla olisikin ruostumaton teräsgrilli, on tärkeää suojata se vedeltä, sillä myös tällaiset mallit voivat vaurioitua suurista vesimääristä. Lisäksi jos grillissäsi on puuosia, ne voivat vaurioitua liiallisesta kosteudesta ja vedestä.

Suojaa grilliä auringon haalistumiselta

Peitteen suojassa grilli suojataan myös auringon haalistumiselta ja muulta värjäytymiseltä. Peite suojaa myös vahingoilta, joita voi aiheutua esimerkiksi oksista, kävyistä ja muista esineistä, jotka voivat osua grilliin voimakkaiden tuulien aikana.

Vältä kosteutta grillin suojapeite alla

Toinen yksityiskohta on myös tärkeää varmistaa, että grilli on kuiva, kun peität sen. Muuten riskinä on, että lukitset mahdollisen kosteuden grilliin. Jos grilli on kostea, kun asetat peitteen päälle, se voi johtaa bakteerien ja homeen muodostumiseen. Minimoidaksesi tämän riskin on tärkeää varmistaa, että grilli on kuiva ennen kuin laitat peitteen päälle ja että siinä on ilmanvaihtoa alhaalla.

Grillin suojapeite – tärkeää huomioida

Kuten tiedät, markkinoilla on laaja valikoima erilaisia kaasugrillejä ja vähintään yhtä monta erilaista suojapeitettä. Siksi olemme koonneet muutamia asioita, jotka ovat tärkeitä harkitessasi suojapeitteen valintaa:

  • Oikea istuvuus
  • Korkealaatuinen materiaali
  • Säänkestävä
  • Oikea koko
  • Vedenpitävä
  • Hengittävä materiaali

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat apua oikean suojapeitteen valinnassa. Kokeneet työntekijämme auttavat sinua mielellään löytämään oikean suojan sinulle ja kaasugrillillesi.

Suosittuja artikkeleita

Grillaa parvekkeella
Grillit
heatnordic.fi

Grillaaminen parvekkeella – Säännöt

Grillaaminen parvekkeella kasvaa suosiotaan. Ulkona tapahtuva toiminta vaikuttaa vaivattomalta, mutta säännöt ja määräykset voivat yllättää monet. Tutustutaanpa siis tarkemmin grillaamiseen parvekkeella. Saa grillaaminen parvekkeella? Se, saako parvekkeella grillata vai ei, riippuu useista tekijöistä. Ruotsissa ei tosiaankaan ole suoria lakeja tästä

Lue lisää »
Sahara-grilli grillin suojapeite takapihalla
Grillit
heatnordic.fi

Siksi tarvitset grillin suojapeite

Monille suomalaiselle ulkogrillailu on yksi kesän ehdottomista parhaista puolista. Mikään ei voita täydellistä grillattua illallista aurinkoisena kesäiltana. Nykyään kaasugrilli on tullut yhä suositummaksi suomalaisten grilliharrastajien keskuudessa. Kaasulla lämpötila nousee nopeasti ja sitä on helppo säätää, mikä on paljon vaikeampaa hiilipolttoaineilla.

Lue lisää »
3 grillitarvikkeet ripustettu grillin kylkeen
Grillit
heatnordic.fi

Vinkkejä – 10 grillitarvikkeet

Grillitarvikkeet ovat monipuolisia ja hyödyllisiä välineitä grillaamiseen. Tietysti tarpeesi voivat vaihdella, joten tässä esittelemme 10 suosituinta vaihtoehtoa. Hauskoilla ja älykkäillä grillitarvikkeilla voit tehostaa grillauskokemustasi ja saavuttaa monipuolisempia lopputuloksia. Löydät varmasti sopivan grillitarvikkeen valikoimastamme! Savulaatikko Savulaatikko antaa enemmän makua ruokaan ja

Lue lisää »
Pizzakivi kaasugrillissä
Grillit
heatnordic.fi

Grillaa pizza pizzakivi päällä

Leipomalla pizzaa kotona kätevän pizzakivi avulla varmasti tulet olemaan äärimmäisen suosittu ystävien ja perheen keskuudessa! Voit siirtää ruoanlaittoa ulos käyttämällä pizzakiviä grillissä, mutta et tarvitse antaa vuodenaikojen rajoittaa sinua. Ihanan grillatun pizzan kanssa kotona oleminen pizzakiven avulla tulee vielä viihtyisämmäksi,

Lue lisää »